VIDEO

 Trenger din bedrift en visuell fremvisning for å promotere et produkt? Eller trenger dere kanskje noe helt nytt og kreativt innhold til sosiale medier?  På en tidseffektiv og kreativ måte jobber vi oss fra en idé til et ferdig produkt.  

 

Vi produserer jevnlig et bredt spekter av forskjellig videoinnhold til en rekke forskjellige bedrifter.

Under finner du et utvalg av noe vi har produsert så langt. Dette er alt fra arrangement filmer for internt bruk til reklamefilmer for en nylansert bil. Fortell oss om dine ønsker så tilpasser vi innholdet etter det. Vi tar enhver utfordring!

 
Rema 1000

Sammen med Rema 1000 produserer vi stemnings videoer av de sponsorene de stiller med på ulike arrangementer.

 
 
Bertel O. Steen

Sammen med Bertel O. Steen produserer vi mye variert innhold til deres sosiale plattformer.

 
 
BATTERY

Her dokumenterte vi Battery sin sampling i sommer. Fokus på produkt og fornøyde besøkende!

DS automobiles
NORDBOHUS
COSTUME AWARDS 2020

Insignia arrangerer hvert år en fartsfylt helg på isbane med kundene sine. I år var vi med for å dokumentere!

norges squash forbund
Gnist Trening & Helse

Vi produserer en rekke ulike videoer sammen med Gnist. Dette kan være alt fra enkle kampanje snutter til en lenger presentasjon av et treningstilbud.

Insignia 
Norway Cup

Vi har i to år produsert alt av videoinnhold for Norway Cup sine sosiale plattformer. Med ferdigstilling og posting av nye videoer hver dag, så er denne uken både intenst og innholdsrik.

Go Surf 

I samarbeid med Go Surf reiste vi ned til deres camp i Sør-Afrika. Her produsere vi forskjellige videoer til deres sosiale plattformer.

Greenscreen

Vi har produsert gifer av spillerene på Haslum HK sitt herrelag. Hovedsakelig blir dette spilt av på kuben i hallen når spillerne scorer. I tillegg finnes de også på instagram og facebook! Et morsomt konsept som lager en ekstra god stemning i hallen.