top of page

Event og reklame filmer

REMA1000

Fredrikstad Cup 2022

Case

Over én helg skulle vi med frie tøyler fange stemningen og håndball festen i Fredrikstad.  Mat fra REMA1000, cup livet, konsert og mye mer - alt vell dokumentert og samlet i en presentasjon film kunde benytter i videre promotering av deres bidrag under en slik helg. 

Oslo Maraton 2022

Case

Oslos gater fylles opp av tusenvis av løpe glade mennesker. REMA1000 og deres leverandører fyller gatene med god mat og er midtpunktet for arrangementet. Dette ønsket de å la oss dokumentere!

Pepsi Max Norge

Sampling i Lofoten

Case

Pepsi Max fyller gatene i Svolvær og deler ut kald drikke i sommervarmen. Dette trenge de å dokumentere for videre formidling av samplings. 

Battery Energy Norge

Sampling i Oslo

Case

En varm og stemningsfull dag i Oslos gater fylles opp med den nye lansering fra Battery. Frie tøyler rundt dokumentasjonen av dagen endte opp slik!

Norges Håndballforbund Region øst

Temaserien for dommere og utviklere

Promo film for videre rekruttering av unge dommere til håndballen. 

Kort versjon tilpasset sosiale medier 

Temaserien for trenere

Promo film for NHF sitt fokus på lag og trener utvikling ved bruk av temaserie.

Kort versjon tilpasset sosiale medier 

Costume

Costume Award 2020

Case

Det er duket for fest og dette måtte selvfølgelig dokumenteres. Med mange sponsorer i bilde så var dette kun 1 av 5 filmer som ble levert til Costume. Én generell versjon som denne og én versjon til hver av sponsorene der deres produkter skulle komme tydelig frem mellom stemningen og opptredener. 

Dønski VGS

Studie promofilm

Case

Hvert år skal hundrevis av ungdomsskole elever søke på VGS. Dønski ønsket å trekke mer oppmerksomhet gjennom fire ulike filmer som skulle ta for seg de forskjellige linjevalgene de tilbyr. Under ser du kort versjonen. 

bottom of page